13-09-2018

"Fešta na plaži" u Rafailovićima

U subotu, 15. septembra Turistička organizacija Budve organizuje manifestaciju "Fešta na plaži" koja će se održati u Rafailovićima, sa početkom u 19h podjelom lokalnih specijaliteta ispred ugostiteljskih objekata.

Od 21h počinje koncert Gradske muzike Budve, dok će od 22h svi prisutni uživati u koncertu poznatog muzičkog umjetnika Dejana Petrovića i Big Band-a.

Njihova muzika predstavlja fuziju zvuka tradicionalnih instrumenata trubačkog orkestra i drugih instrumenata koji predstavljaju suprotnost tome, poput spoja zvuka trube i distorzije na električnoj gitari.

Do sada, Dejan Petrović iza sebe ima 4 diskografska izdanja, a pored autorske muzike koju radi sa svojim bendom, u repertoaru imaju mnoštvo stranih obrada i internacionalnih numera čija je interpretacija veoma autentična, zahvaljujući samoj koncepciji benda, odnosno spoju instrumenata koji ga čine.

Cilj organizacije manifestacije, koja ima tendenciju da postane tradicionalna, jeste da se početkom septembra privuče što veći broj gostiju u jedan od najljepših djelova budvanske rivijere i da se njihov boravak učini što sadržajnijim, "prije svega zahvaljujući tradicionalnom gostoprimstvu stanovništva".