26-03-2019

Finci nude besplatne odmore: Dođite, naučite kako biti srećni

Finska, u kojoj prema raznim izvještajima žive najsrećniji ljudi na svijetu, pokušava tu sreću da podijeli sa svijetom tako što ljudima nudi besplatno ljetovanje.

Finci nude besplatne odmore: Dođite, naučite kako biti srećni | Radio Televizija Budva

Finska turistička zajednica tako od nedavno ima ponudu “Rent a Finn” (Iznajmi Finca), preko koje ljudima nude da odaberu Finsku za svoj godišnji odmor, i to dio zemlje koji im djeluje najsrećnije.

Svi koji odluče da isprobaju malo finske sreće, vrijeme će provesti s njihovim “vodičima za sreću”, a Finci se nadaju da će njihov opušteni, prirodni način života skinuti malo stresa s naših ramena. Iz Visit Finland su dodali:

“Rent a Finn je kampanja u kojoj će osam običnih Finaca pozvati strance u Finsku, kako bi s njima podijelili svoje iskustvo u finskoj prirodi, jer Finci žele učiniti Zemlju ponovo srećnom! Oni će biti vodiči sreće i pomoći će stranim turistima da se ponovo povežu s prirodom ovog ljeta”.

Svi koji žele iskoristiti vodiča sreće, trebaju da snime trominutni video u kojem opisujete sebe, svoju vezu s prirodom i zašto žele posjetiti Finsku, i ispuniti aplikaciju na njihovoj web stranici, a onima koji se odluče na ovakav korak svi troškovi će biti pokriveni.

Ukoliko želite “iznajmiti Finca”, morate ispuniti prijavu, koju ćete naći na OVOM linku.