15-02-2024

(FOTO) Bal pod maskama održan u vaspitnim jedinicama JPU „Ljubica V. Jovanović Maše”

U vaspitnim jedinicama JPU Ljubica Jovanović Maše u Petrovcu i Pržnu u srijedu je organizovan bal pod maskama. U maskenbalu mališani su kreativnost izrazili kroz unikatne kostime koji su napravljeni uz pomoć vaspitača i roditelja.


Dio današnje atomosfere u Centralnom vrtiću u Budvi, Foto: JPU „Ljubica V. Jovanović Maše”

Direktor JPU „Ljubica V. Jovanović Maše”, Žarko Ristić kazao je za Polis da je maskenbal dešavanje u za koje se vrtićani vrlo rado pripremaju i u kojem vole da učestvuju.

"Kao što ste vidjeli, imali smo i careve, i kraljeve, i princeze, i super junake. Divno je, svi uživamo, i djeca i vaspitači. Tu se uključe naši roditelji, vaspitači, sve kolege koje rade u vrtiću, a djeca naravno daju svoje ideje. Oni uvijek imaju nešto što je novo, a mi se uklapamo prema njima. Oni su najvažniji", istakao je Ristić.


Maskenbal u jedinici u Pržnu, Foto: JPU „Ljubica V. Jovanović Maše”

Maskenbal je u srijedu održan u jedinicama u Petrovcu i Pržnu, a danas i u Centralnom vrtiću u Budvi.

"Djeca su dokazala da "dječija mašta može svašta". Uz pomoć vaspitačica su predstavili svoje maske - princeze, kauboje, vile, fudbalere, likove iz crtanih filmova..., građani Budve su uživali u dječijem veselju i šarenilu", saopštili su iz JPU „Ljubica V. Jovanović Maše”.