22-05-2023

(FOTO) Branki Čvorović uručena prestižna nagrada „Power Women” za 2023. godinu

Povodom Svjetskog dana ženskog preduzetništva u Podgorici je 19. maja održana Internacionalna konferencija „Izazovi u razvoju ženskog predzetništva na Zapadnom Balkanu i Istočnoj Evropi” koju su podržale Privredna komora i Zanatsko preduzetnička komora Crne Gore.


Foto: B.Č.

Njemačka Zanatska komora Koblenz i Udruženje preduzetnica Crne Gore su tom prilikom uručili nagrade „Power Women” (Moć žene) za 2023. godinu u deset kategorija, od kojih je jedna stigla i u naš grad.



Branki Čvorović novinarki Radio Budve i predsjednici Organizacije žena Budve, prestižna nagrada „Moć žene” za ovu godinu dodijeljena je po odluci žirija kojim je predsjedavala dr Evelina Prvanova iz Njemačke, za doprinos u medijskoj podršci preduzetnicima i dugogodišnjem stvaralačko-preduzetničkom radu Organijacije žena Budve.



Kvalitetan spoj podrške medija i razvoja nevladinog sektora i te kako su dali vjetar u ledja ženama koje su krenule u preduzetničke vode i porodične biznise, te je ova nagrada otišla u prave ruke, naglasila je Edita Dautović, predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore, koja je Branki Čvorović ove godine uručila nagradu „Power Women”.