08-03-2023

(FOTO/VIDEO) Bokseri iz svih krajeva svijeta pristižu u Budvu na Međunarodni trening kamp

Najbolji bokseri i bokserke svijeta u omladinskom uzrastu počeli su da pristižu u Budvu uoči predstojećeg međunarodnog turnira "Jadranski biser" koji će ove godine biti upriličen u formatu Svjetskog kupa za mlade. Uoči turnira takmičari učestvuju na Međunarodnom bokserskom trening kampu koji je u toku, a održava se u Mediteranskom sportskom centru u našem gradu.


Foto: BK Budva

Kako su kazali iz Bokserskog kluba “Budva”, kroz ring bi tokom takmičarskog perioda trebalo da prođu bokseri iz 30 zemalja, a već u prvim danima Kampa svoju formu "bruse" bokseri iz Švedske, Kube, Srbije, Albanije i Crne Gore.


Foto: BK Budva

Kroz zajednički rad i razmjenu međunarodnog iskustva, najbolji bokseri iz Crne Gore, kao i prisutni treneri, imaju odličnu šansu za nadogradnju i usavršavanje.



Iz ovog sportskog kolektiva naglašavaju da će za sve ljubitelje boksa biti obezbijeđen i direktan televizijski prenos.

32. izdanje “Jadranskog bisera” održaće se u periodu od 13. do 20. marta u hotelu “Splendid” u Bečićima u organizaciji Bokserskog kluba “Budva” i Opštine Budva.

Međunarodni bokserski trening kamp koji će poslužiti da se takmičari što bolje pripreme za predstojeći turnir Jadranski biser