24-02-2023

(FOTO/VIDEO) “Feštađuni” i “Priganitze” najavili 20. jubilarni Karneval u Budvi

Tokom drugog dana sajma, performansom članova NVO “Feštađuni”, plesačica i nastupom budvanske grupe “Priganitze” najavljen je 20. jubilarni Karneval u Budvi, koji će biti održan od 28. aprila do drugog maja pod sloganom “Zaplešimo skupa, da nam srce jače lupa!”.


Foto: Mediabiro

Član NVO “Feštađuni”, Jovan Pravilović koji će biti dio i ovogodišnje karnevalske povorke, istakao je da se sa zadovoljstvom odazivaju ovakvim događajima, kojim ptethodi dosta rada i truda.

“Zaista je veliko zadovoljstvo biti dio ovog projekta. Velike su pripreme pred karnevalom i jako je velika organizacija ljudi, koreografije se uvježbavaju, mukotrpan je proces, ali na kraju sve ispane jako lijepo”, kazao je Pravilović



(Video: Mediabiro)

Dobro poznata budvanska pop grupa “Priganitze”, prema riječima frontmena Luke Dimitrijevića sa zadovoljstvom se odaziva ovakvim pozivima.


Foto: Mediabiro

“Ovo nam veoma znači. Mi smo napravili pauzu u sviranju neki period, da odmorimo, ali kad su nas kontaktirali jednoglasno smo odlučili da sviramo, jer nam je čast biti na ovakvim manifestacijama”, istakao je Dimitrijević.



(Video: Mediabiro)


Na budvanskom štandu su i drugog dana organizovani brojni susreti sa partnerima i prijateljima iz Beograda i Srbije, održane nagradna igra za sve posjetioce i obavezna degustacija primorskih poslastica koje su pripremile dame iz „Organizacije žena Budve“.



Izvor: Mediabiro