03-11-2020

Fotografija iz vrtića za pse u J. Koreji preplavila internet

Preslatka fotografija pasa dok spavaju u svojim krevetićima u vrtiću za pse u Južnoj Koreji brzo je preplavila internet.


Vrtić za pse u Južnoj Koreji, Foto: Instagram

Ostaviti psa samog kod kuće mnogim je vlasnicima vrlo teško, naročito ako je pas još štene koje nije naučeno da bude samo te zahtijeva puno brige i pažnje. No, zato postoje vrtići za pse kao što je ovaj u provinciji Gieongi-do u Južnoj Koreji.

Vrtić Puppy Spring brine za štenad stara do 12 nedjelja i više te predstavlja odlično rješenje za vlasnike pasa koji rade cijeli dan jer znaju da će njihov mezimac ovdje dobiti potrebnu pažnju i biti srećan čak i onda kada vlasnik nije uz njega.

Puppy Spring prima do 30 pasa dnevno, a baš kao i u svakom vrtiću, psi vrijeme ovdje provode uz razne igre i aktivnosti kroz koje se radi na njihovoj poslušnosti i socijalizaciji.

Naravno, njima je potreban i odmor pa kada se umore odlaze na spavanje. Kada svi psi odmaraju, osoblje vrtića takođe ima vremena za pauzu. No, pauza dolazi tek nakon što naprave nekoliko fotografija uspavanih njuškica zbog kojih se topimo od slatkoće.


(Zadovoljna.hr)