08-12-2020

Fudbaleri Budve okončali jesenji dio Lige seniora Jug

Takmičenje u jesenjem dijelu Lige seniora Jug fudbaleri Budve okončali su juče, pobjedom nad ekipom Orjena. Oni su u gostima slavili rezultatom 3:1, a trijumf im je donio četvrto mjesto na polusezoni. Dobar učinak ostvarile su i kadetska i pionirska ekipa, kao i sastav petlića.


Foto: Facebook/FK Budva

"Poslije mnogo problema tokom sezone, što zbog korone i povreda, ponovo smo se priključili vodećim ekipama. Sa ponosom možemo da kažemo da je našu svaku utakmicu igralo sedam-osam igrača ispod 19 godina, a četvorica imaju 16 godina. To će i dalje biti praksa kluba u bilo kojem rangu takmičenja", napisali su na fejsbuk stranici.

Poslije prve godine takmičenja, kadetska selekcija izborila je grupu A!, a timovi petlića i pionira u gornjem su dijelu tabele.

"Petlići su na drugom mjestu, za prvim kasne jedan bod. Pioniri su treći na tabeli sa istim brojem bodova kao dvije ekipe. Za ove selekcije petlića i pionira, moramo navesti da nije rezultat u prvom planu koliko da djeca nauče da igraju fudbal. Što će biti praksa i u drugom djelu sezone", kazali su iz FK Budva.


M.S.