12-11-2021

HG Budvanska rivijera organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas

Nakon godinu dana pauze zbog pandemije korona virusa Hotelska grupa „Budvanska rivijera“ ponovo organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu.


Foto: HG Budvanska rivijera

Kako su kazali iz Budvanske rivijere, riječ je o jubilarnom, petnaestom izdanju jednog od najglamuroznijih događaja u regionu, za kojim već tradicionalno vlada veliko interesovanje gostiju.

"Za sve ove godine, Hotelska grupa “Budvanska rivijera” i Hotel Palas su se pokazali kao izvanredni domaćini i po pitanju muzičkog programa i odabira izvođača, kao i dobre organizacije i više nego odlične atmosfere, po kojoj je Palas postao poznat širom regiona. Zato se za vrijeme novogodišnjih praznika u jednom od najljepših hotela na Mediteranu, vrlo često traži mjesto više", navodi se u saopštenju.


Foto: HG Budvanska rivijera

Oni su naglasili da će ovogodišnji program biti veoma atraktivan.

"31. decembra nastupaju Severina, Tropico Band, 1. januara – Neda Ukraden, Milica Pavlović, a 2. januara – Dženan Lončarević, Ana Kokić. Sve tri večeri, za odličnu atmosferu biće zadužen Hua Hua Bend, dok će voditeljka programa biti Tea Babić. U uvodnom programu 29. i 30. decembra, u prijatnom ambijentu Ameriken bara hotela Palas, goste će zabavljati ZLOPI, koji će za lijepu atmosferu biti zadužen i u popodnevnim satima 31. decembra, 1. i 2. januara. Sponzori programa i ove godine biće naši dugogodišnji partneri Grawe i M:Tel", kazali su iz Budvanske rivijere.


Foto: HG Budvanska rivijera

Takođe su istakli da će svečani doček u hotelu Palas biti organizovan uz poštovanje svih propisanih mjera Instituta za javno zdravlje i Ministarstva zdravlja Crne Gore.

"Za sve one koji žele da iskoriste lijepe trenutke na moru i prije novogodišnjih praznika, podsjećamo da hotel Palas nudi na sve sadržaje neophodne za pravi odmor i to po vrlo povoljnim cijenama. Udoban i prijatan smještaj sa najljepšim pogledom na more, izuzetna gastronomska ponuda, moderan wellness i spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom, turskim kupatilom, đakuzijem, teretanom, kao i dječija igraonica za najmlađe goste, dio su ponude hotela Palas koji će gostima pružiti zaokružen i jedinstven ugođaj", naveli su u saopštenju.