13-11-2018

HG Budvanska rivijera osvojila nagradu za najbolju marketinšku kampanju

Na stručnoj konferenciji iz oblasti hotelijerstva "Best Stay 2018" koja se održala u Dubrovniku, Hotelska grupa Budvanska rivijera je osvojila nagradu "Simply the best marketing campaign" za marketinšku kampanju pod sloganom "Dobre navike ne treba mijenjati".

HG Budvanska rivijera osvojila nagradu za najbolju marketinšku kampanju | Radio Televizija Budva

Nagrade su dodjeljivane u sedam različitih kategorija od strane stručnog žirija sastavljenog od tima eminentnih članova, zaposlenih u hotelskim kućama: Hotel Park Split, Georgian House Hotel, Radisson Hotel Group, Wyndham Hotel Group, Best Western Hotels & Resorts, Regent Porto Montenegro, Made in Louise.

"Ova nagrada je još jedna potvrda kontintinuiranog ulaganja u podizanje nivoa kvaliteta ne samo hotelskih usluga i sadržaja već i marketinških aktivnosti koje ih prate", naveli su iz ove kompanije i dodali da je kampanja "Dobre navike ne treba mijenjati" osmišljena sa ciljem da krajnjim korisnicima ukaže na već prepoznatljiv brend upakovan u nove sadržaje, a koji gostima pruža tradicionalno autentičan doživljaj - onaj koji pamte i zbog kojeg se uvijek vraćaju.

"Tako nastaju dobre navike, a dobre navike ne treba mijenjati. Kampanja je imala dobar odjek, što je izmedju ostalog rezultiralo još jednom uspješnom sezonom, koja je zabilježila rast u odnosu na prethodnu po svim relevantnim parametrima, kao i odličnim komentarima gostiju u anketama i na online platformama (društvenim mrežama, tripadvisor.com, booking.com.)", zaključili su iz ove kompanije.

Konferencija "Best Stay 2018" programom je obuhvatila aktuelne teme savremenog hotelijerskog poslovanja kao i panele na kojima su vođene diskusije sa ciljem pronalaženja korisnih savjeta i zaključaka, uz idealnu priliku za networking - povezivanje i razmjenu iskustava u oblasti hotelijerske industrije širom Evrope.