21-06-2016

Hotel “Palas” nominovan za nagradu World Luxury Hotel Awards

Hotel "Palas" koji funkcioniše u sastavu Hotelske grupe "Budvanska rivijera" je od strane svjetske globalne organizacije World Luxury Hotel Awards nominovan za jednu od prestižnih nagrada "WORLD LUXURY HOTEL AWARDS" u hotelskoj industriji za hotel sa visoko kvalitetnim sadržajem i pružanjem visoko kvalitetnih usluga svojim gostima.

Hotel “Palas” nominovan za nagradu World Luxury Hotel Awards | Radio Televizija Budva

Nominacijom u kategoriji za luksuzni priobalni hotel kao i posebnom nominacijom za hotel na luksuznojdestinaciji za vjenčanja "Palas" se uvrstio u mnogobrojne hotele koji će imati pravo na izbor za "World Luxury Hotel Awards" u preko 50 različitih kategorija, a u kojoj učestvuju hoteli sa preko 800 destinacija.

World Luxury Hotel Awards predstavlja vrhunac priznanja za dostignuća u hotelsko-turističkoj industriji, odavajući priznanje hotelu za osvojeno poštovanje od strane gostiju. Hotel "Palas" je od strane učesnika koji su nominirali hotel za ovogodišnju nagradu prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na samoj obali jadranskog mora sa najljepšim pogledom na pučinu i očaravajučim zalaskom sunca. Hotel kojeg krasi mediteranski stil sa svojih 171 smještajnom jedinicom, ekskluzivnim restoranom, francuskom terasom i savremenim spa i welness centrom predstavlja biser jadranske obale i kao takav uvršten je u nominaciju za luksuznu destinaciju za vjenčanja.

"Biti nominovan za World Luxury hotel Award, ne samo da inspiriše povjerenje gostiju i ostalih učesnika, nego predstavlja i izazov da zadrži i privuče goste koji će ostati vjerni hotelu posebno kada se ima u vidu velika konkurencija u turističkom okruženju, te predstavlja dodatni stimulans za kontunuirani rast i razvoj hotela", kazali su iz HG Budvanska rivijera.

Glasanje za dobitnika nagrade trajaće od 1. jula do 5. avgusta, a dobitnici će biti proglašeni na svečanoj gala ceremoniji upriličenoj 29. oktobra u Dohi-Katar na 10. godišnjicu od osnivanja i utemeljenja "World Luxury Hotel Awards" ove globalne organizacije.