31-07-2021

Hrvatski gitarista novi član grupe Whitesnake

Hrvatski gitarista Dino Jelusić novi je član benda Whitesnake. Vijest je na svojoj Facebook stranici podijelio bend, uz najavu turneje s grupama Europe i Foreigner za proljeće 2022.


Jelusić, Foto: Twitter

"Prije dvije godine imali smo zadovoljstvo raditi sa nevjerovatnim mladim muzičarom u Zagrebu i otad smo ga držali na oku. Mislim da će on biti divan dodatak Whitesnakeu", rekao je pjevač Dejvid Koverdejl u najavnom videu.

Dino se također oglasio na društvenim mrežama i potvrdio ovu vijest.

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Dejvida Koverdejla nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda", napisao je u objavi ispod koje su se odmah počele nizati čestitke njegovih oduševljenih fanova.

Podsjećamo, Dino je u julu 2019. na Šalati sa svojim bendom Animal Drive nastupao kao predgrupa Whitesnakeu. Njihova poveznica bio je gitarista Džoel Hoekstra, koji s Dinom svira u Trans Siberian Orchestra.


(Index.hr)