07-03-2019

Info dani i radionica za mlade u Budvi

Info dan i radionica "Korak ka biznisu" će biti organizovana u ponedeljak, 11. marta u prostorijama Omladinskog kluba u centru TQ Plaza, a organizatori pozivaju zainteresovane Budvanke i Budvane da se prijave za učešće, kako bi prošli program mentoringa sa mladim preduzetnicima u njihovim preduzećima, u mjesecu maju i junu.

Info dani i radionica za mlade u Budvi | Radio Televizija Budva

Unija mladih preduzetnika Crne Gore (UMPCG) u sklopu projekta “Korak ka biznisu” koji se realizuje uz podršku Fonda za aktivno građanstvo, kroz program “Za jači glas organizacija građanskog društva”, a uz finansijsku podršku Američke ambasade u Podgorici realizuje Info dane na kojima će mladi ljudi moći da se informišu o mogućnostima samozapošljavanja, druže sa mladim preduzetnicima i steknu osnovna znanja o preduzetništvu.

Projekat “Korak ka biznisu” pruža mladim ljudima sa teritorije Crne Gore da prođu program mentoringa sa mladim preduzetnicima u njihovim preduzećima, u mjesecu maju i junu. ­

“Projekat će umrežiti sve mlade ljude koji sebe vide u biznisu sa preduzetnicima­­­­­­ i preduzetnicama. Naših 100 mladih preduzetnika nalaze se u 13 crnogorskih opština" navode organizatori.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti mejl adresu [email protected] ili na broj telefona 067514550.