25-06-2020

Ivanović: Želim javno da se ogradim od izjave svoje kćerke

Povodom izjave Jelene Ivanović u vezi sa ubacivanjem suzavca u salu MSC-a, saopštenjem za javnost obratila se Slavica Ivanović, majka Jelene Ivanović.

Ivanović: Želim javno da se ogradim od izjave svoje kćerke | Radio Televizija BudvaSaopštenje prenosimo integralno:

Iz medija sam saznala za izjavu moje ćerke Jelene vezano za ubacivanje suzavca u salu Mediteranskogsportskog centra u Budvi u vrijeme treninga djece iz Budve.

Moja ćerka navodi u izjavi prenijetoj sa Facebooka, da su "huligani ubacili suzavac, namjerno ili nenamjerno, u salu sportskog centra".

Želim javno da se ogradim od ove izjave, uplašena i zabrinuta, kao majka za svoju ćerku.

Plašim se da je moja ćerka, koja je u višegodišnjoj vezi sa pripadnikom Centra bezbjednosti Budva, u ovom slučaju
zloupotrijebljena i na perfidan način iskorišćena, da bi se krivica za neodgovornu i neprimjerenu upotrebu sile od strane policije u Budvi prebacila na građane Budve.

Posebno me boli zloupotreba jedne mlade osobe, od strane poslanika Divanovića na sjednici Skupštine Crne Gore, koji je pokazao da nema moralnih skrupula, čim je bio spreman da za potrebe dnevne politike zloupotrijebi svoju mladu sugradanku.
Nadam se da ni Divanović, ni drugi "Divanovići" neće nastaviti da na primitivan način zloupotrebljavaju moju ćerku Jelenu. U protivnom ću preduzeti sve zakonske mjere da zaštitim svoje dijete.