16-03-2023

Izborni štab Andrije Mandića: Već smo bili na RTCG, demokratski je pružiti priliku i drugim medijima

Andrija Mandić, kandidat koalicije Za budućnost Crne Gore, ne bježi od bilo kojeg sučeljavanja, dijaloga ili duela. To je, uostalom, pokazao svih ovih godina, saopšteno je iz Mandićevog izbornog štaba.


Foto: Izborni štab predsjedničkog kandidata Andrije Mandića

"Već smo bili na RTCG, svi kandidati sa svojim idejama, predlozima, ličnostima i javnošću koja je to posmatrala. Demokratski je pružiti priliku i drugim medijima. Sjutra smo, na primjer, na TV Vijesti. Želimo da čujemo i uvažimo svakog i nema potrebe za ponavljanjem istog", navode u saopštenju.

Kako su kazali, Andrija Mandić i njegov izborni štab samostalno i na osnovu realnih parametara i analiza procjenjuju koje su to emisije na kojima treba učestvovati i kako sve važne medije uvažiti.

"Koncept debate na RTCG je imao dosta manjkavosti. Čak se može konstatovati da neki kandidati imaju svoju štopericu, kao i da se bave dječjim igrama poput nabacivanja pitanja, a onda ulaze u namještene replike i komentare kako bi i tu ugrabili više vremena. Takođe, neki od kandidata su se razgalamili proteklih dana u vezi debate na RTCG, a i poručivali su da imaju nešto vazno da saopšte našem predsjedničkom kandidatu. Andrija Mandić će u petak veče, nakon pobjedničkog skupa u Podgorici, biti učesnik debate na TV Vijesti, tako da će ostali kandidati dobiti priliku da sa njim rasprave mnoga pitanja i riješe sve nedoumice. To im je svakako i šansa da čuju program i ideje koje će Andrija Mandic realizovati nakon pobjede na predsjedničkim izborima", zaključuje se u saopštenju.