12-12-2017

Izložba neobičnih jelki – NVO ”Talas”

NVO „Talas“ uz podršku TO Budva realizuje projekat „Izložba neobičnih jelki“ u sklopu tržnog centra TQ Plaza, koja će biti postavljena od četvrtka 21.decembra do 25.decembra.

Izložba neobičnih jelki – NVO ”Talas” | Radio Televizija Budva

U utorak, 26. 12. 2017. godine u 18h u Gradskoj kafani Mogren će biti upriličena aukcija i prodaja neobičnih jelki, koja će biti humanitarnog karaktera.

Dio prikupljenih sredstava ce biti opredijeljena za kontrole i troškove liječenja učenika iz Druge osnovne škole, dio u fondaciju "Budi human" koja se upućuje djeci koja boluju od karcinoma i drugih teških bolesti.



Izložbu neobičnih jelki su radile predstavnice NVO “Talas”, i djeca na kreativnim radionicama, koje one vode. Jelke su pravljene od raznih materijala kao što su papir, drvo,stiropor, grane, karton ...

Za ukrase su uglavnom korišteni: ručno rađene ruže od papira ili drugih materijala, šišarke, plodovi listopadnog drveća, sijalice, vunica, makaronice, perje, stihovi ispisani na papiru, školjke, a neke jelke su oslikane na drvetu.

Sve jelke su rađene s puno ljubavi i pažnje i uz nadu da će bolesnoj djeci donijeti ozdravljenje i sreću, a ujedno doprinijeti i sadržajnosti Božićnih i novogodišnjih praznika - kazali su iz NVO “Talas”