07-05-2019

Javni poziv za prijavu učešća u dvodnevnoj radionici u Budvi

Opština Budva u saradnji sa partnerima na projektu realizuje projekat „Unapređenje omladinskog preduzetništva u sektoru turizma u Srbiji i Crnoj Gori” (e-MEETS), odobrenog u okviru ERASMUS+ programa koji finansira Evropska Unija.

Javni poziv za prijavu učešća u dvodnevnoj radionici u Budvi | Radio Televizija Budva

Opština Budva je domaćin i organizator posljednje radionice u okviru eMEETS projekta i poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na istoj, koja će se održati u Budvi, u TN Slovenska plaža, od 10. do 12. juna, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Radionica je, kako su istakli, namijenjena mladima starosne dobi do 30 godina, koji planiraju ili su pokrenuli preduzetničku inicijativu u sektoru turizma.

"Radionici će osim učesnika iz Budve, prisustvovati još trideset njihovih vršnjaka iz Užica i Berana. Krajnji rok za prijavu je 20.maj, a prednost pri selekciji će imati kandidati koji su ranije učestvovali u aktivnostima eMEETS projekta", navode u saopštenju.

Popunjenje formulare možete dostaviti elektronski na e-mail adresu anisa.muric@budva.me i ana.markovic@budva.me sa naznakom „eMEETS prijava“.

Maksimalan broj učesnika je 10.

Više informacija o projektu mogu se naći na sajtu projekta: www.emeets-erasmus.net