27-06-2022

Jedanaesti po redu Montenegro Sun Reggae Festival 9. i 10. jula u Budvi

Jedanaesti po redu Montenegro Sun Reggae Festival biće održan u Budvi na bazenu Rondo na Slovenskoj obali 9. i 10. jula.



Osim Petrovac Jazz festivala u organizaciji Jazzaland festivala u Srbiji ovo je, prema riječima organizatora, već 11 godina jedini Reggae festival u Crnoj Gori.

2022. godine Montenegro Sun Reggae festival puni 11 godina postojanja

"Kao mali i jedini festival reggae muzike u Crnoj Gori sa nekoliko entuzijasta sa početka 2012. godine, koji su vjerovali u ovaj projekat prerastao je u ozbiljan festival koji već traje 11 punih godina. Mnogo ljudi u ekipi prodefilovalo je ovim festivalom i ujedno im zahvaljujemo na nesebičnoj pomoći koji su učinili da sve ove godine traje festival, kao i ekipi sa kojom i tradicionalno saradjujemo", kazao je za naš portal, direktor Festivala, Vinko Mihajlović.

Održavao se na više lokacija: u Petrovcu, Tivtu i Budvi

Za deset godina je prodefilovalo je preko 120 bendova sa preko 550 izvodjača iz preko 12 zemalja svijeta (Slovenija, Jamaika, Srbija, Hrvatska, Bugarska ....)

"Spomenućemo samo neka imena, a bilo ih je mnogo, koji su prodefilovali festivalom reggae muzike i koji su nam bili gosti , kako iz okruženja, tako i iz Bugarske, Poljske, Slovenije, Jamajke...

A to su: IRIE FM, INDIOS BRAVOS, KILO KILO BANDA , REGGAENERACIJA, KING CALYPSO, SASSJA, DEL ARNO BAND, JAHMESSENJAH, DON MINOTT, JOSIPA LISAC, MATHEW RADICS, RIVAH JORDAN, PROFESSOR TRESHA, FC APATRIDE UTD, DJANGO HIFI, ONE LION, MALLINA, REBELITES, NATTY FLYAH SS, SENSI, NATTY RIDDIM,TADIMAN, BENIMAN, DJ BRATSKI, KICK KONG, SI COLE, HORSMAN COYOTE, DJ DAIBI, KING CALYPSO, IRIE BEAR, DEDDUH SELECTUH, NETTY AND DJ GAGGIE,ITALEE WATSON i mnogi drugi.

Jedini reggae festival u okviru manifestacijskog turizma koji spaja more i dobre vibracije.

Za sve informacije: montenegrosunreggaefest@gmail.com

"Kao i svake godine prijatelji i podrška festivala su Opština Budva, Turistička organizacija Budva i HG Budvanska rivijera", zaključio je on.