06-05-2019

Još četiri dana do zatvranja izložbe velikih majstora

Velikom izložbom dvadeset poznatih slikara iz zemlje i svijeta, 10. aprila u galeriji hotela Adria u Budvi, otvorena je ovogodišnja likovna sezona.

Još četiri dana do zatvranja izložbe velikih majstora | Radio Televizija Budva

U organizaciji Nip Art Press iz Budve, ljubitelji umjetnosti i brojni gosti, biće u prilici da vide djela poznatih majstora slikarstva, kao što su: Flip Janković, Vojo Tatar, Cvetko Latinović, Miki Radulović, Slobodan Slovinić, Nikica Raičević, Mišo Vemić, Ljubo Brajović iz Crne Gore, Jelena Šalinić, Aleksandar Cvetković, Danica Basta i Katarina Đorđević iz Srije.

Na zajedničkoj izložbi, naći će se i djela:, Goca Božurskog, Nataše Petejčuk i Aleksandar Fileva iz Makedonije, Mirjane Savove iz Bugarske, Ksenije Abakumove iz Rusije, Dijane Rsdokije iz Litvanije, Jelena Glogovac iz Republike Srpske i Željana Pavića iz Hrvatske, sapštio je rukovodilac galerije, novinar i publicista Ranko Pavićević.

Veliku izložbu slika u galeriji hotela ADRIA u Budvi, otvorio je, potpredsjednik Opštine Budva Vladimir Bulatović, a otvorena je do 10. maja, saopšteno je od strane organizatora, budvanskog ART PRESS-a.