18-03-2021

Juče u Budvi uhapšen I.P. zbog proizvodje i dilovanja droge

Zajedničkom aktivnošću pripadnika Centra bezbjednosti Budva i Sektora za borbu protiv kriminala identifikovana je i uhapšena osoba koja je ostavila oko 425 grama maruhuane, koju je policija pronašla u oktobru 2020. godine.

Juče u Budvi uhapšen I.P. zbog proizvodje i dilovanja droge | Radio Televizija Budva

Foto: pixabay.com/ilustracija

"Službenici Centra bezbjednosti Budva su zajedno sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala – Odsjeka za sprečavanje i suzbijanje zloupotreba droga, nakon preduzetih operativnih mjera i radnji, izvršili opservaciju mjesta Dubrava Lux u Budvi i pronašli 424,5 grama marihuane.

Nakon preduzetih daljih istražnih radnji u cilju identifikacije osobe koja je ostavila opojnu drogu na navedenoj lokaciji, policija je došla do saznanja da marihuana pripada I.P. iz Budve.

Postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici budvanska policija je juče izvršila pretres stana, drugih prostorija i prevoznog sredstva koje koristi I.P. U stanu je
pronađen manja količina marihuane.

I.P. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja,držanje i stavljanje u promet opojnih droga i biće uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, saopšteno je iz Uprave policije.