19-04-2018

Kako da besplatno putujete i za to budete plaćeni?

Zamislite da cijelu godinu možete putovati svijetom i da vam za to još netko plati! World Life Experience, organizacija sa sjedištem u Lisabonu, nudi upravo to.

Kako da besplatno putujete i za to budete plaćeni? | Radio Televizija Budva

Ova organizacija traži 11 ljudi koji će cijelu 2019. godinu provesti putujući po svijetu. Tom prilikom otkrivaće, upoznavati i raditi s mnogim lokalnim ljudima i organizacijama.

U cijeloj priči važna je činjenica da su svi troškovi pokriveni, za putovanje ćete biti i plaćeni, a jedino što vam je potrebno jeste slobodno vrijeme i da prijavu ispunite do 20. jula ove godine.

Ideja nije nova, jer je već ove godine prvo “izdanje” ovog čudesnog putovanja započelo u januaru. Jedanaest srećnika upravo putuje, a na svom putovanju preći će tri kontinenta i mnogobrojne države.

Jedanast osoba koje budu dobile priliku da putuje sljedeće godine obići će pet kontinenata, dok će u svakom gradu koji posjete provesti dvije nedjelje, od čega će dio otpasti na rad, dio na učenje, a dio na zabavu. Plata koju će “zaposleni” dobiti iznosi 2.500 eura.

Uslov za prijavu je da putnici nisu mlađi od 21, a stariji od 39 godina. Takođe, moraju biti odgovorni, tolerantni, komunikativni, proaktivni i fleksibilni, i uza sve to, spremni na grupni rad, piše punkufer.hr.

Svi odabrani biće različitih nacionalnosti i svoja iskustva s putovanja dijeliće putem društvenih mreža. Engleskim se moraju služiti na visokom nivou, a na putovanju će biti od sredine januara pa do kraja novembra.