12-04-2024

Kako do smještajnog objekta u Budvi i prezentacija platforme „FinalFind” danas u Akademiji znanja

Platforma „FinalFind” će biti besplatna za korišćenje do kraja 2025. za sve zainteresovane hotelijere, privatne izdavaoce, ugostitelje i one koji žele da usavrše svoju turističku djelatnost, zahvaljujući kompaniji „Amplitudo”, saopšteno je iz Turističke organizacije Budva.


Foto: Portal RTV Budva/Arhiva

Kako ističu, Turistička organizacija opštine Budva i kompanija FinalFind sjutra organizuju prezentaciju startup projekta “FinalFind” u Akademiji znanja, koji će unaprijediti poslovanje turističkih privrednih subjekata, kao novi alat za unapređenje turističke sezone.



Putem ove metode gostima će biti pojednostavljen način pronalaženja smještajnog objekta bilo gdje na teritoriji opštine Budva.

"FinalFind počinje tamo gdje Google mapa prestaje da bude dovoljna i pruža jedinstveno iskustvo koje gosta dovodi tačno do vrata smještajnog objekta. Time turistima pokazujemo da brinemo o svakom segmentu njihovog putovanja, a gosti će, cijeneći to, dati visoku ocjenu našoj ponudi", navodi se u saopštenju.

Razvoj inovativne platforme FinalFind podržala je kompanija „Amplitudo“, a prezentacija će se održati danas u Akademiji znanja sa početkom u 10.00 časova.