14-09-2014

Ko će biti zvijezda novogodišnje noći u Budvi?

Budva će i ove godine biti glavno mjesto provoda u novogodišnjoj noći za šta su se ponovo pobrinuli Opština i Turistička organizacija Budve.

Ko će biti zvijezda novogodišnje noći u Budvi? | Radio Televizija Budva

Organizacioni odbor, na čijem je čelu gradonačelnik Lazar Rađenović, a u čijem je sastavu zamjenik izvršnog direktora TO Budve Aleksandar Armenko, kao i predstavnici lokalne privrede i turistički poslenici, sačinili su interesantan program.

Vijesti pišu da se očekuje da će na Trgu slikara ispod starogradskih bedema u najluđoj noći nastupiti jedan od najboljih rok bendova bivše Jugoslavije, “Bijelo dugme” i Goran Bregović, u čast 40. godina od osnivanja legendarnog sastava.

U igri je i najpoznatiji italijanski pop pjevač Eros Ramacoti, kao još jedan od ozbiljnih prijedloga da bude glavna zvijezda novogodišnje noći. Imajući u vidu da su oba imena produkcijski izuzetno zahtjevna, odnosno priprema za njihov nastup, u naredna dva dana znaće se tačno šta će biti konačan izbor.

Sigurno je da bi tokom trodnevnog muzičkog spektakla na centralnoj bini ispred Staroga grada, nastupili i Toni Cetinski, “Parni valjak”, a u pregovorima su i sa Vladom Georgievim i Severinom.

Osim što je prestiž nastupiti u Budvi tokom novogodišnjih praznika, zvijezdama je i te kako važno da upravo oni budu izbor i organizatora, imajući u vidu da je metropola turizma svih prethodnih godina imala najveći fond za organizaciju programa. Kao i prethodnih godina, organizacija novogodišnjeg programa koštaće oko 250 hiljada eura, od kojih govoto dvije trećine ide na honorare zvijezda, a trećina za organizaciju programa.

Spektakularan novogodišnji program pripremila je i Hotelska grupa “Budvanska rivijera" u svom petrovačkom hotelu ,,Palas“ , gdje će ove godine glavne zvijezde biti Željko Joksimović, Dino Merlin, folk pjevačica Zorica Brunclik, kao i hrvatske pop zvijezde Severina i Toni Cetinski . Palas je prethodnih godina bio neprikosnoven, kada je riječe o odličnom novogodišnjem programu, što je potvrdio i ove godine, jer je već sada kaparisan. Najpoznatija imena iz javnog i društvenog života, biznisa i politike, gotovo svih prethodnih godina su Novu godinu dočekivali u ovom elitnom hotelu.

Kako Vijesti saznaju, 31. decembra u hotelu će goste zabavaljati popularno Lane i Zorica Brunclik, već 1. januara nastupiće trenutno najveća zvijezda na prostorima Balkana, Dino Merlin, zajedno sa Zoricom Brunclik, a 2. januara, na tradicionalnoj „Paštrovskoj večeri" nastupiće Seve i Cetinski.