13-12-2023

Krsmanović: Korisnici Narodne kuhinje u Budvi najčešće penzioneri

Tri godine od kako je Opština Budva pokrenula projekat "Narodna kuhinja Budve" sa ciljem da pomogne sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija.

Krsmanović: Korisnici Narodne kuhinje u Budvi najčešće penzioneri | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva, Portal RTV Budva

Koordinator Bogdan Krsmanović, gostujući u emisiji Jutrom iz Budve
kazao je da je jako srećan, jer su, ističe, uradili onako kako su bili i zamislili.

"Svaki dan kuvamo nešto kvalitetno, novo i svježe, radimo sa djecom i imamo korisnike koji su jako zadovoljni. Jedina stvar koju nismo uradili do sada jeste da nismo obuhvatili sve korisnike kojima trebamo da pomognemo, što nemamo mogućnost dostave. Činjenica je da na tome moramo da radimo, puno imamo ljudi koji su gladni, koji ne mogu da pruže topao obrok, vidite i sami da je zima, skupo je doći do kvalitetne hrane i obroka. Ja često u toj komunikaciji sa njima pričam i vidim da to fali", istakao je Krsmanović.

Korisnici Narodne kuhinje najčešće penzioneri.

"To su neke godine kada oni nisu spremni da sebi zarade i da dobiju ono što žele. Ima i mladih ljudi, razvedenih žena, jako je teško, ali opet naše zadovoljstvo jeste da taj broj koji nam dolazi servisiramo na pravi način. Hvala Opštini Budva koja je sa nama od prvog dana. Ovo je jako lijepa priča i saradnja koju mi imamo u odnosu na neke druge Narodne kuhinje, ali mi smo jedinstveni da kao škola izađemo u susret i da sa našom djecom odrađujemo to što treba. Trdimo se da damo maksimalan kvalitet", kazao je on.

U nastavku pogledajte cijeli prilog Zorane Petrović:




D.Č.