16-06-2014

Kupovinom fotografija pomozite ugrožene u poplavama

"Click for Help" je naziv prve u nizu humanitarnih izložbi fotografija, za pomoć ugroženima u poplavama, koja se održava u Podgorici 16. i 17. juna u Delta Sitiju, u periodu od 10 do 22 sata.

Kupovinom fotografija pomozite ugrožene u poplavama | Radio Televizija Budva

Neformalno udruženje fotografa Crne Gore, njih 38, donirali su svoje radove koji će biti izloženi tokom dva dana akcije. Sve fotografije su dimenzije 40x30cm, sa paspartuom. Izložba je prodajnog karaktera, minimalna cijena fotografije je 5 eura, a sav prihod sa izložbe biće upućen kao pomoć ugroženima u poplavama u zemljama regiona: Srbiju, BIH i Hrvatsku.

Svi zainteresovani na FB stranici CLICK FOR HELP mogu pogledati fotografije koji će biti izložene i odlučiti se za svoje favorite prije nego li dođu na samu izložbu.

Od 182 fotografije, koje će biti na raspolaganju, najveći dio čine prelijepi pejzaži iz Crne Gore.

Svoje radove su dostavili: Aleksandar Jaredić, Darko Jovanović, Risto Božović, Jovan Mandić, Boško Purić, Miko Djuričić, Miloš Ćetković, Balša Rakočević, Rade Koprivica, Jugoslav Belada, Ivan Petrović-Ipe, Ilija Perić, Igor Majer, Dalibor Ševaljevic, Radoje Radža Živković, Marija Stanković, Vedran Ilić, Aleksandar Aleksić, Dejan Starčević, Adnan Dautović, Đorđe Živaljević, Dule Tasić, Mirko Savović, Andrija Budva, Srđan Boljević, Bojan Krvavac, Sergej Zabijako, Saša Matić, Luka Zeković, Igor Milić, Miloš Todorović, Igor Šljivančanin, Goran Boričić, Slavoljub Bajčeta, Saša Vujanović, Ivan Stojanović, Stevan Kordić i Radojica Jevrić.

Osim fotografa, ovu izložbu su podržali i Delta City, Pro Foto besplatnom štampom radova za izložbu, Foto grafika štampom promotivnog materijala za akciju, kao i Nemanja Stanković kao kreativna podrška.