29-01-2024

Kvalitetne ponude na budvanskoj Tržnici ne nedostaje, ali fali kupaca, svi iščekuju februarsku platu

Građani Budve mogu pronaći široku i kvalitetnu ponudu sezonskog voća i povrća na Tržnici u blizini budvanskog Doma zdravlja.

Kvalitetne ponude na budvanskoj Tržnici ne nedostaje, ali fali kupaca, svi iščekuju februarsku platu | Radio Televizija Budva

Foto: PrintScreen/RTV Budva, yt

Tokom praznika se bilježila dobra prodaja, a kupci su bili slobodni da se cjenkaju, objašnjava za emisiju Polis, Televizije Budva prodavačica, Jelena Korać.

"Međutim, u ovom periodu svi iščekuju februarsku platu, te se to odražava i na prodaju. Petkom i subotom se najviše prodavalo, sada već ne toliko. Razlika je sigurno 50% u odnosu na prethodne nedjelje", ističe ona.


Foto: PrintScreen/RTV Budva, yt

Kako navodi, naši ljudi najčešće biraju povrće i sezonsko voće, dok stranci češće uzimaju skuplje voće koje je trenutno u ponudi.

"Svi proizvodi su domaći. Cijene sireva se kreću od 8 do 10 EUR, masline 8 EUR, zatim maslinovo ulje od 15 do 18 EUR, med 12 do 15 EUR", kazao je prodavac Velibor Vuković.

Prodavci ističu da ponude ne nedostaje, ali da fali kupaca.

Pored voća i povrća, suhomesnatih i mliječnih proizvoda, na Tržnici možete pronaći i usluge obućara, ključara, krojača i brojne druge.