03-10-2018

Liga šampiona: Het-trik Dibale, Siti se provukao u Njemačkoj

Sinoć je odigrano osam utakmica 2. kola Lige šampiona. Ubjedljive pobjede ostvarili su igrači Juventusa i Rome, Mančester Siti je savladao Hofenhajm u gostima, dok je šampion Evrope Real Madrid poražen u Moskvi.

Liga šampiona: Het-trik Dibale, Siti se provukao u Njemačkoj | Radio Televizija Budva

Het-trikom Paula Dibale, fudbaleri Juventusa ostvarili su i drugi trijumf u H grupi Lige šampiona.

Na krilima sjajnog argentinskog napadača “stara dama” je u Torinu srušila Jang Bojs i napravila veliki korak ka plasmanu u osminu finala.



Mančester Siti je ispravio kiks sa starta takmičenja, pošto je kao gost bio bolji od Hofenhajma 2:1.

Važan trijumf “građanima” osigurao je David Silva tri minuta prije kraja utakmice, koja je otvorena brzim golovima Isaka Belfodila i Serhija Aguera.

Fudbaleri CSKA Moskve priredili su veliko iznenađenje savladavši na svom terenu Real Madrid 1:0 u meču 2. kola Lige šampiona.

Junak “armejaca” je Vlašić koji je već na startu donio radost svom timu, što branilac trofeja nije uspio da anulira do kraja utakmice.

U istoj grupi, Roma je deklasirala Viktoriju Plzen 5:0 uz het-trik Džeka. Upisali su se još Under i Klajvert.



Iznenađenje je priredio i Ajaks, koji je na Alijanc areni odlio minhenskom Bajernu (1:1). Domaćin je poveo preko Humelsa, a izjednačio je Mazraui sredinom prvog poluvremena.

Benfika je bila bolja od AEK-a 3:2, dok je jednako uzbudljivo bilo i na utakmici Liona i Šahtjora koja je na kraju završena neriješeno 2:2.

Mančester junajted i Valensija su na Old Trafordu igrali bez golova.