24-04-2014

Ljetnji sajam u Podgorici

Ovog vikenda u šoping centru Mall of Montenegro bićete u prilici da ispratite sadržaje Ljetnjeg sajma koji će okupiti više od 30-ak izlagača iz zemlje i regiona. Manifestaciju organizuje firma Đoković d.o.o., a događaj je nastavak manifestacije Zimski sajam koji je uspješno realizovan u novembru prošle godine.

Ljetnji sajam u Podgorici | Radio Televizija Budva

Manifestaciju organizuje firma Đoković d.o.o., a događaj je nastavak manifestacije Zimski sajam koji je uspješno realizovan u novembru prošle godine.

Među izlagačima će se naći Lokalne turističke organizacije Podgorice, Nikšića, Bijelog polja, Andrijevice, ali i turističke organizacije iz regiona, među kojima su TO centralne Srbije, Vojvodine, Republike Srpske, Smederevske Palanke, Niša. Turističke agencije Grand, Galileo, Exit travel, Planet, Exit travel i East Vouyage predstaviće svoje ljetnje aražmane za Crnu goru i udaljene svjetske destinacije.

Za najmlađe, biće priređen poseban program u organizaciji DEC Pčelica. Takmičarski kviz "Upoznajmo Crnu Goru", održaće se od 11h do 12h, a u nastavku programa, najmlađi će pokazati svoju darovitost na likovnoj radionici "Ljetovanje iz snova", koja će trajati do 14h.

Posjetioce očekuju popusti i poklon akcije.