22-04-2014

Mall of Montenegro: Sajam medija, marketinga i poslovnih komunikacija

Prvi sajam medija, marketinga i poslovnih komunikacija Media Mar Com 2014, biće održan u Podgorici, 24. i 25. aprila. Sajam Organizuje agencija Vision Event u saradnji sa TC Mall of Montenegro, koji je izlagačima ustupio prostor.

Mall of Montenegro: Sajam medija, marketinga i poslovnih komunikacija | Radio Televizija Budva

Prvi sajam medija, marketinga i poslovnih komunikacija okupiće TV i radio emitere, štampane i elektronske medije, PR i marketinške agencije, agencije za oglašavanje, dizajn, produkcijske kuće, štamparije, kao i druge učesnike u marketinškom procesu od ideje do realizacije.

Sajam je prilika da se publici uživo predstave mediji kroz promociju programskih koncepata i sadržaja, kroz učešće popularnih autora i voditelja TV i radio stanica, kroz prezentacije publikacija i uređivačkih politika. Kroz učešće predstavnika agencija za marketing, advertajzing i odnose sa javnošću, te agencija za grafički dizajn, media buying, press clipping i market research, biće predstavljeni najnoviji trendovi u kreiranju i sprovođenju efikasne marketing kampanje.

Manifestacija će se sastojati iz izlozbenog i prezentacionog dijela. Izlozbeni dio odražaće se na prizemlju i prvom spratu TC Mall of Montenegro 24. i 25.04. od 10 do 22h, u okviru kojeg će učesnici predstaviti sebe i svoju aktuenu ponudu. U okviru izložbenog dijela, predstaviće se: RTVCG, TV Vijesti, TV Atlas, TV Budva, Pobjeda, Dan, Gracija, Radio D i Radio D+, McCann Erickson, MAMA, AMC Communications, Arhimed, Artikulacija, Suton print, Pro File, Studio X design i drugi.

Oba dana u trajanju od 12 do 15h, na prvom spratu tržnog centra, u galerijskom dijelu, ispred Intersporta, održaće se prezentacije. Prezentacioni dio manifestacije započeće predstavnik Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije, sa aktuelnom temom Digitalizacija medija. Prvog dana, prezentiraće i RDC, RTVCG, TV Vijesti, Artikulacija i AMC Communications. Drugog dana u istom terminu, prezentacije će održati TV Atlas, TV Budva, McCann, MAMA, Arhimed i Me-net.

Ulaz na MediaMarcCom 2014 je slobodan za sve posjetioce, kao i prisustvo na prezentacijama.

Izlagači su najavili i određene sajamske popuste kao i prikladne poklone za sve posjetioce.