08-06-2022

Maloljetnik uhapšen zbog pokušaja ubistva

Službenici Uprave policije u Nikšiću su u kratkom roku riješili krivično djelo teško ubistvo u pokušaju koje je sinoć izvršeno na štetu dvije osobe. Zbog sumnje da je izvršio ovo krivično djelo slobode je lišen M.S. (17) iz Nikšića.


Ilustracija, Foto: Pixabay

"Naime, sinoć oko 21.00 čas, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo je do fizičkog obračuna između više lica, kojom prilikom su J.M. (19) i N.M. (18) zadobili povrede od uboda noža.

Policija je na licu mjesta izvršila uviđaj i prikupila obavještena od očevidaca događaja", navode iz Uprave policije.

Nakon preduzetih radnji, kako navode iz UP, identifikovani su svi učesnici tuče ali i lice koje je oštećenima nanijelo povrede.

M.S. je lišen slobode po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

"Osim toga, u odnosu na fizički obračun, u kojem je sinoć s jedne stane učestvovalo šest osoba, a sa druge stane četiri, policija je prikupila obavještenja od aktera događaja i o svemu obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji navedenog događaja", saopšteno je iz Uprave policije.