18-10-2022

Marković: Izradićemo Strategiju razvoja turizma u Budvi koja će zacrtati dugoročnu viziju razvoja grada

Na bazi urađenog istraživanja turističkog tržišta koje je sprovedeno u našem gradu, izradićemo Strategiju razvoja turizma u Budvi koja će zacrtati dugoročnu viziju razvoja našeg grada i učiniti je obavezujućom za sve – gradsku upravu, privredu i sugrađane, saopštio je Marko Marković, kandidat za odbornika sa liste „Dragan Krapović - Idemo ljudi - Demokrate - Demos“.


Foto: Demokrate Budva

"Podići ćemo nivo komunikacije među učesnicima u turističkom prometu i uspostaviti dobre odnose i funkcionalnu saradnju među njima. Svi smo na istom zadatku! Turističku organizaciju Budve vidimo kao savremenu destinacijsku menadžment kompaniju i lidera procesa povezivanja svih učesnika u budvanskom turizmu", istakao je Marković.

On je kazao da će biti uklonjene sve postojeće barijere produžetku turističke sezone sa akcentom na razvoj sportskog turizma u predsezoni i postsezoni.

"Sačuvaćemo sve preostale zelene površine u centru grada i raditi na permanentnom ozelenjavanju grada kako bi boravak u Budvi bio ugodniji za građane i posjetioce. Obezbijedićemo budžetska sredstva za sanaciju krovova u fasada i druge hitne radove kao obnovljivi – revolving fond. Za ljepši i uredniji grad, idemo ljudi, idemo Budva!", poručio je Marković.