07-04-2023

Marković za Portal: Večeras u Budvi otvaramo finalnu seriju

Odbojkaši Budve i Budućnost voleja odigraće danas u Mediteranskom sportskom centru prvu utakmicu finala plej-ofa prvenstva Crne Gore. Podgorički i budvanski tim treću sezonu zaredom igraće za šampionski pehar.


Foto: OK Budva

Trener Budve Miloš Marković je kazao za Portal RTB Budva da ih očekuje neizvjesna i zahtjevna utakmica.

"Nakon uspješno odbranjenog trofeja pobjednika Kupa, preostaju nam obaveze u završnici prvenstva i borba za jos jedau titulu prvaka CG. Večeras u Budvi otvaramo finalnu seriju. Istakao bih da smo vrijedno radili u periodu za nama i da spremno dočekujemo predstojeće finale. Očekujem da će protivnik biti silno motivisan i dati maksimum, u finalu u kojem nemaju šta da izgube. Vjerujem da nas očekuju zahtjevne i neizvjesne utakmice. Takođe, ukoliko u narednom periodu zadržimo nivo igre i energije prikazane u periodu za nama, siguran sam da nećemo imati većih problema u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Nadam se da će publika imati priliku da uživa u dobroj odbojkaškoj predstavi. Iskoristio bih prilku da pozovem sve ljubitelje odbojke da od 18h budu uz nas u MSC", kazao je Marković.

Budvani su u prethodne dvije godine bili uspješniji, izgubili su samo jedan meč u sezoni 2020/21 i četvrti put u nizu brane šampionsku krunu.

D.Č.