11-02-2022

Meho ef. Martinović u posjeti predsjedniku Opštine Budva

Medžlis Islamske zajednice za Boku Kotorsku i Budvu, Meho ef. Martinović, posjetio je danas predsjednika Opštine Budva Marka Carevića.


Foto: Opština Budva

"Saradnja između Opštine Budva i Islamske zajednice u Boki i Budvi traje dugi niz godina, a pored toga ona je uvijek bila korektna i kvalitetna, i takav odnos će se nastaviti i u budućnosti, u skladu sa duhom multikulturalnosti i tolerancije koji se njeguje u Boki", istakao je ef. Martinović.

Glavni imam za Boku Kotorsku i Budvu ovom prilikom je uručio zahvlalnicu predsjedniku Opštine Marku Careviću I tom prilikom istakao da je zadovoljan što se u lokalnoj upravi prepoznaje da su vjerske zajednice faktor sa kojim treba sarađivati, ocjenjujući da će to pozitivno uticati na život vjernika islamske vjeroispovjesti na teritoriji opštine Budva.

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević je ovom prilikom ukazao na važnost uvažavanja prava sugrađana islamske vjeroispovjesti .

"Opština Budva je uvijek otvorena za predloge i zajednički rad na poboljšanju uslova za život pripadnika svih vjeroispovijesti u Budvi", zaključio je Carević.​