03-12-2014

Milena Marović Bogdanović zbog neslaganja sa Rađenovićem ponudila ostavku

Menadžer Opštine Budva Milena Marović Bogdanović ponudila je ostavku na tu funkciju zbog neslaganja sa gradonačelnikom Lazarom Rađenovićem oko formiranja Agencije za planiranje prostora, pišu današnji štampani mediji.

Milena Marović Bogdanović zbog neslaganja sa Rađenovićem ponudila ostavku | Radio Televizija Budva

Prema nezvaničnim saznanjima Dana Agencija je ugašena prije četiri godine, a tada je direktor bio Aleksanadra Tičić, koji je ujedno bio i menadžer Opštine Budva.

Kad je Milena Marović Bogdanović došla na Tičićevo mjesto bilo je dogovoreno da se ta agencija ugasi. Rađenović je prije četiri godine bio saglasan da se Agencija ugasi, a sada je aktuelizovao njeno formiranje.

Navodno sa takvim rješenjem nije se složila Milena Marović Bogdanović, koja je ukazala na određene nedostatke takve odluke.

Rađenović je, kako je saopšteno Danu, rekao svojim saradnicima da će narednih dana odlučiti da li će agencija ponovo zaživjeti.

Milena Marović Bogdanović u Opštini Budva radi od oktobra 2008. godine. Najprije je bila pripravnik u kabinetu predsjednika, a godinu dana nakon toga savjetnik predsjednika za projekte. Od 2010. godine vrši funkciju glavnog menadžera Opštine Budva.