05-10-2020

Miljanić: SNP je samo za reprezentaciju u Komunalnom Budva potrošio preko 50000 eura

Iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista danas je saopšteno da je SNP samo za reprezentaciju u Komunalnom preduzeća u Budvi potrošio preko 50000 eura.

Miljanić: SNP je samo za reprezentaciju u Komunalnom Budva potrošio preko 50000 eura | Radio Televizija Budva

“Gospodo iz SNP-a, za razliku od vas, u čijim je tekstovima preko 90 odsto neistine, ja baratam ciframa. Pomislićemo da se šalite kada kažete da je za ustajanje i poštovanje sve ovo što ste napravili u Komunalnom preduzeću?! Kad govorimo o novcu na reprezentacije, treba li da spominjemo da je za vrijeme vašeg mandata u komunalno za ovu svrhu tj. za ekskluzivne ručkove i bahanalije, potrošeno preko 50000 eura, jer kod vas ništa nije bilo ispod ove cifre”, saopštila je danas Maja Miljanić iz OO DPS Budva.

Prema njenim riječima o službenim putovanjima SNP-a, sponzorstvima i ostalom će malo detaljnije u nekom narednom obraćanju, pa da se građani upoznaju sa “vašim poštenjem”.

“Što se tiče mojih ekskluzivnih ručkova i službenih putovanja jedva čekam da ih provjerite. Jedna u nizu vaših dezinformacija jeste da predsjednik Odbora direktora nije plaćao komunalne usluge?! Naime, plažu ne drži a za restoran uredno plaća godinama što se može i provjeriti. Što se hotela tiče to pitanje postavite sami sebi jer ste vi rukovodili Komunalnim preduzećem u tom periodu. Pitajte sebe zašto nijeste dozvolili ne samo predsjedniku Odbora direktora, nego i ostalim hotelijerima koji su vam se obratili, obračun naplate po količini odvezenog otpada a ne po metru kvadratnom. Vi im to nijeste dozvolili i samim tim prihodovali ste mnogo manje. Uzgred, ovim završavam prepisku sa vama dokle ne iznesete dokaze koje tvrdite da posjedujete, a jako dobro znamo da niti ćete ih iznijeti niti ih imate”, zaključila je Maja Miljanić iz OO DPS Budva.




Obavještenje: Ovo je ujedno i posljednje saopštenje, nakon dosadašnjih šest (tri od SNP Budva i tri od DPS Budva) koje prenosi naš portal na ovu temu.