03-10-2020

Miljanić: SNP se trudi da umilostivi budvansku koaliciju da im da parče vlasti

Članica OO DPS Budva Maja Miljanić poručila je da je očigledna namjera budvanskog SNP-a da, kako je kazala, umilostive novu vlast da bi dobili upravljanje Komunalnim preduzećem. Ona je u saopštenju dodala da toj partiji, zbog očigledne ambicije i nade da će ista biti ispunjena, ne zamjera što, prema njenim riječima, opet iznose neistine.



"Ponavljamo telefoni nijesu koštali 1.100 EUR nego mnogo manje i nijesu ih dobili članovi Odbora direktora nego radnici koji su ih zaslužili svojim radom", istakla je Miljanić.

Smatra da su u SNP-u podijelili, kako kaže, ne četiri, nego stotinu i četiri telefona.

"A imali ste ih toliko da ste ih preprodavali jer vam jednostavno toliki broj nije bio potreban", navela je ona.

Poručila je da su poslednji koji treba da prozivaju DPS.

"Jer je ova stranka za 12 godina koliko je vršila vlast u Budvi uvažila vaše kadrove koji su u to vrijeme bili na visokim pozicijama. To je bilo vrijeme u kojem nije bilo partijske ili bilo koje diskriminacije, kad je u pitanju stručan kadar. Nije se ni sada gledalo ko su podobni a ko nepodobni, ni u čemu, pa ni u podjeli vama famoznih mobilnih telefona. Izvinjavam se ako sam poremetila bilo koji od vaših planova da telefone date svojim srodnicima, kumovima, prijateljima. Ovoga puta su ih dobili radnici Komunalnog preduzeća, i to oni radnici koji to zaslužuju svojim radom" , poručila je Miljanić.

Smatra da je kadar koji se SNP-u odmetnuo u prošlom mandatu sinonim za partijsko zapošljavanje.

"Zaposlili ste više od 50 radnika i time stavili omču oko vrata nekada najjačem preduzeću u gradu. Ne nadajte se da ćete, čak i ako vam se posreći, moći da od Komunalnog preduzeća pravite vaše privatno preduzeće, u kojem ćete zapošljavati po rođačkim i kumovskim vezama. Pratićemo svaki vaš potez koji nije u interesu građana Budve i poslovanja ovog javnog preduzeća", zaključila je ona.