17-08-2020

Mir je naša nacija: Jasno nam je zbog čega CDM pokušava da diskredituje čovjeka koji je u Budvi održao čas demokratije

"Nijedan čovjek u Crnoj Gori kome je stalo do objektivnosti i koji ne podnosi neistine, ne čita CdM. Ipak, do nas su doprle informacije da je CdM po već ustaljenoj praksi, objavio još jednu u nizu konstrukcija, kako je navodno Krsto Radović demolirao inventar u budvanskom Vodovodu", navodi se u regaovanju koalicije "Mir je naša nacija".

Mir je naša nacija: Jasno nam je zbog čega CDM pokušava da diskredituje čovjeka koji je u Budvi održao čas demokratije | Radio Televizija Budva

Kako u svom regaovanju navode iz koalciije "Mir je naša nacija" njima nije bio potreban još jedan dokaz da se CdM bavi izmišljanjem i pokušajima podmuklog podmetanja, ali, zbog onih kojima je, nekim čudom, još jedan dokaz o tome bio potreban, demantuju tu neistinu i ističu da Radović nije ni bio na mjestu tog događaja.

"Jasno nam je zbog čega CdM, po svaku cijenu, pokušava da diskredituje čovjeka koji je u Budvi održao čas demokratije. Jasno nam je i zbog čega je CdM ćutao kada su Divanović i ekipa identičnog mu profila, kodnog imena „Ja sam ja“ upadali i demolirali Opštinu, o čemu postoje i video-dokazi. Međutim, CdM zatvara oči pred očiglednim, a kukavički, podmeće čovjeku koji nije ni bio tu. CdM u potpunosti preuzima manire aktivista DPS-a koji sa visina svojih balkona posipaju vodom volonterke Demokrata. Znamo da su masno plaćeni da izigravaju novinare, ali bi trebalo da makar to čine uvjerljivije, a ne kao Darko Šuković", zaključuje se u reagovanju.