24-03-2022

Mjuzikl „Jedne ljetnje noći“: Premijerno izvođenje 29. marta u Akademiji znanja

Ljubitelji muzike, plesa, glume i karnevalskih svečanosti imaće jedinstvenu priliku da uživaju u premijernom izvođenju budvanskog mjuzikla "Jedne ljetnje noći" koji je osmislila tekstopisac i kompozitorka Mirjana Pajović, a u kojem učestvuju članice ženske vokalne grupe Harmonija.


Foto: privatna arhiva

Mnogi sa nestrpljenjem očekuju 29. mart kada će u 19 sati u holu Akademije znanja biti izveden mjuzikl "Jedne ljetnje noći", za koji je muziku i tekst napisala kompozitorka Mirjana Pajović.

"Riječ je o romantičnoj komediji u 12 slika. Orkestarski aranžman uradio je Zoran Ćulafić, dok sam ja bila zadužena i za rad na učenju pjesama i scenografiju. U mjuziklu učestvuje 10 članica Ženske vokalne grupe "Harmonija" koje će u duhu karnevala plesati i pjevati u svečanim kostimima sa maskama na licu. Veoma sam uzbuđena, pripremale smo se šest mjeseci u prostorijama Muzičke škole i nadam se da će publika uživati", kazala je Pajović u izjavi za naš portal.Organizacija izvođenja mjuzikla povjerena je JU Narodna biblioteka Budve uz finansijsku podršku Opštine Budva.


J.M.