20-10-2017

Najava sportskog vikenda budvanskih sportista

Fudbaleri Petrovca dočekuju Rudar, rukometaši igraju protiv Ulcinja, takmičenje naših najmlađih vaterpolista, uzrasta 10-14 godina na gradskom bazenu.

Najava sportskog vikenda budvanskih sportista | Radio Televizija Budva

Sjutra ce utakmicama 12.kola biti nastavljen fudbalski šampionat Crne Gore. Ekipa Petrovca docekuje Rudar na stadionu Pod Malim Brdom, a utakmica ce poceti u 13:30 minuta.

Rukometaši Budvanske rivijere ce sjutra od 13h casova ugostiti ekipu Ulcinja u sklopu 4. kola Druge crnogorske lige.

U nedjelju, 22. oktobra 2017. na gradskom bazenu "Dragan Trifunović" u Budvi, Ministarstvo sporta i Vaterpolo i plivački savez Crne Gore organizuju jednodnevno takmičenje naših najmlađih vaterpolista, uzrasta 10-14 godina. Takmičenje je revijalnog karaktera i bazira se na buđenju i jačanju kulta crnogorske reprezentacije kod najmlađih, budućih uzdanica našeg sporta.
Jedan od ciljeva jeste da se od malih nogu probudi djeci osjećaj pripadnosti i nauče se odanosti crnogorskoj reprezentaciji, takođe da razviju takmičarski duh, istovremeno gradeći kult reprezentacije.

Ovo je prva u nizu manifestacija "Moja reprezentacija" koja će pod reprezentativnim obilježjima ovoga puta okupiti najmlađe crnogorske vaterpoliste, generacije 2003.-2007.

Takmičenje počinje u 9.30h a završava se u 13.30h.

Crnogorski vaterpolo klubovi, Jadran Carine, Primorac i Budva odigraće sjutra utakmice drugog kola Triglav regonalne A1 lige.

Jadran Carine će u 19 sati u Herceg Novom ugostiti splitski POŠK, dok će sat ranije početi duel Budve i riječkog Primorja.

Za 20 sati i 30 minuta zakazan je duel Mornara i kotorskog Primorca u Splitu.

Sjutra će takmičenje u A2 ligi nastaviti i kotorski Kataro, koji će u 20 sati i 30 minuta u Budvi biti domaćin Medveščaku.