27-04-2014

Nastavljaju se uspjesi takmičara Karate kluba Budva

Takmičari Karate kluba Budva su 27. aprila učestvovali na tradicionalnom Medjunarodnom karate turniru u Pljevljima, pod nazivom Pljevlja Open 2014 i tom prilikom u konkurenciji preko 680 takmičara iz 48 kluba iz više država iz okruženja, postigli su izvanredan sportski rezultat, osvajanjem 8 zlatnih, 4 srebrne i 5 bronzanih medalja.

Nastavljaju se uspjesi takmičara Karate kluba Budva | Radio Televizija Budva

Osvajači zlatnih medalja su u pojedinačnoj konkurenciji: Lazar Sekulić, Andrej Pejović, Jasmin Murić, Andrej Bubanja, prvi kata tim u sastavu Jasmin Murić, Andrej Pejović i Kiril Nikolaj, drugi kata tim Lazar Sekulić, Matija Šišević i Aleksandar Bubanja, treći kata tim Lazar Sekulić, Matija Šišević i Stefan Ljiljanić i borba tim u sastavu Andrej Bubanja, Milan Zorić i Kenan Nikčević.

Osvajači srebrnih medalja su u pojedinačnoj konkurenciji: Matija Šišević, Andrija Karadžić, Aleksandar Bubanja i Marija Kaljević.

Osvajači bronzanih medalja su u pojedinačnoj konkurenciji: Kiril Nikolaj, Stefan Ljiljanić, Milan Zorić, Sanja Kostić i mix tim u sastavu Ksenija Tosunović, Helena Pejović i Stefan Ljiljanić.

U ukupnom plasmanu od 48 klubova koji su uzeli učešće na ovom turniru, Karate klub ’’Budva’’ zauzeo je 6 mjesto.