16-08-2014

Nataša Novaković mis Crne Gore

Mis Crne Gore za 2014. godinu je Nataša Novaković iz Podgorice.

Nataša Novaković mis Crne Gore | Radio Televizija Budva

Nova mis Crne Gore ima 18 godina i upisala je studije medicine.

Izbor za mis Crne Gore održan je sinoć su turističkom kompleksu “Ruža vjetrova” na Velikom pijesku, između Bara i Ulcinja.

U finalnoj večeri devojke su imale tri predstavljanja, prvo predstavljanje bilo je u džinsu, devojke su nosile majice „Aura“, koja je oficijalna šminka izbora i šorceve koje je specijalno dizajnirala Ilma Hamidović iz Novog Pazara. Kupaći kostimi su italijanskog brenda "Il cuore“, a Nada Kolašinac je dizajner svečanih haljina kojim su djevojke bile prezadovoljne. Mlada dizjanerka Katarina Zjalić je uradila specijalno dizajniranu, velelepnu krunu.

Najljepša Crnogorka ići će u decembru u London na izbor za mis svijeta.



Nataša je pobjedom zaslužila i besplatne studije na UDG-u i sedmodnevni odmor u luskuznom hotelskom rizortu "Ruža vjetrova" na Velikom pijesku koji je bio domaćin ovogodišnjeg izbora za Mis Crne Gore.



Nova Mis Crne Gore je ljetos upisala studije medicine, što je direktorku agencije Mis Yu koja organizuje i izbor za Mis Crne Gore inspirisalo da pobjednicu izbora predstavi kao "našu doktorku".

Lenta prve pratilje dodijeljena je Maji Čukić, koja je pored ove dobila još tri priznanja među kojima je i ono za top model. Ona je takođe proglašena i za mis fotogeničnosti, a upravo ovu titulu dodijeljio joj je novinarski žiri. Maja je nagrađena i stipendijom Univerziteta Donja Gorica.

Bjelopoljka Katarina Šećković izabrana je za drugu pratilju, dok je mis šarma dvadesetjednogodišnja Danijela Đukić iz Bara. Danijela je državna reprezentativka u odbojci.

U muzičkom dijelu nastupili su Jelena Đorđević, Nikola Burovac i Milena Vučić.