06-11-2020

Neobični punjač: Obezbjeđuje svjetlost tokom noći, a ujedno i puni vaš telefon

Privlačan dizajn ovog punjača, čini ga savršenim za postavku na radnoj površini stola u kućnoj kancelariji ili na noćnom stolu kraj krevetaUpoznajte Lance, malu noćnu lampu koja ima jednu neobičnu funkciju. Spajajući ugodno sa korisnim, kreiran je uređaj koji vam može obezbijediti svjetlost tokom noći,kao i bežično punjenje vašeg mobilnog telefona.

Privlačan dizajn ovog punjača, čini ga savršenim za postavku na radnoj površini stola u kućnoj kancelariji ili na noćnom stolu kraj kreveta. Dok vi radite ili se odmarate, do vas dopire snop svjetla koji vam je potreban, dok se vaš telefon dodatno puni.

Relativno ravan dizajn ove lampe bez oštrih ivica, čini da uređaj djeluje prijateljski, a toplo LED svjetlo koje po vašoj želji može promjeniti boju, savršeno je za stvaranje inspirativnog ambijenta u prostoru.

Zahvaljujući specijalnom prorezu ispod površine zadužene za osvjetljenje, Lance služi kao punjač za pametne telefone. Dovoljna širina odgovara svim modelima pametnih telefona, a ako vam smeta efekat koji vaš telefon proizvodi dok mu se baterija puni, odnosno prikaz baterije koja svjetli, uz ovu lampu ne treba da brinete o tome, jer njen gornji dio služi kao idealan poklopac, prenosi portal Avaz.ba.