27-02-2015

Nikšićko pivo fan kup

Organizator 1. Nikšićko pivo fan kupa u malom fudbalu, pivara „Trebjesa”, produžila je rok za prijave ekipa iz gradova Južne regije i prvi od četiri kvalifikaciona turnira u crnogorskim gradovima.

Nikšićko pivo fan kup | Radio Televizija Budva

A prvi će se održati u Budvi, gdje je u toku prijavljivanje amaterskih ekipa u restoranu D&R - Berkovići.

"Prijava ekipa za prvi turnir u Budvi zaključiće se u ponedjeljak 2. marta. Ekipe treba da dostave popunjenu prijavu i izjavu sa sajta www.niksickopivo.com.

Do početka prve utakmice neophodno je dostaviti i ljekarsku potvrdu, koja se dobija uz minimalnu participaciju od tri eura. Ukoliko predstavnik ekipe nije u mogućnosti lično da dostavi dokumentaciju, skeniranu prijavu sa podacima o svim članovima ekipe može poslati na mejl: niksicko.fc@molsoncoors.com, s tim što do održavanja generalnog tehničkog sastanka i žrijeba ekipa, 3. marta, treba da učesnici dostave kompletnu dokumentaciju u originalu”, stoji u saopštenju pivare „Trebjesa”, uz napomenu da se ekipe prijavljuju svakog dana od 14 do 20 časova uz kontakt telefon: 067 519 444.

Budva je prvi grad koji će ugostiti kvalifikacioni turnir ovog takmičenja. Termini za prijave još nijesu objavljeni za turnire u Beranama, Nikšiću i Podgorici.

Po četiri najuspješnije ekipe sa regionalnih takmičenja boriće se u septembru za titulu pobjednika na završnom turniru u Podgorici.

Za najbolje amaterske ekipe Crne Gore u malom fudbalu, Nikšićko pivo je pripremilo nagradni novčani fond u iznosu od 10.000 eura, kao i brojne robne nagrade, prenose vijesti.me.