02-04-2020

Novo radno vrijeme svih organa lokalne uprave u Budvi

Novo radno vrijeme sa strankama svih organa lokalne uprave i Građanskog biroa Opštine Budva, od 8.30 do 11 časova, stupilo je na snagu danas, saopšteno je iz Sekretarijata za lokalnu samoupravu.

Novo radno vrijeme svih organa lokalne uprave u Budvi | Radio Televizija Budva

"Na sajtu Opštine Budva www.budva.me na prvoj strani mogu se pronaći svi kontakti i mail adrese organa lokalne uprave, te se građani upućuju na elektronsku i telefonsku komunikaciju sa organima u što većoj mjeri", kazali su iz Sekretarijata.

Kako se navodi, u cilju poštovanja naredbe Predsjednika opštine i mjera i preporuka Vlade Crne Gore, ograničen je broj stranaka koje istovremeno mogu biti prisutne na Građanskom birou na četiri.

Pojasnili su da je kontakt sa službenicima, obrađivačima zahtjeva, moguć jedino ukoliko je prethodno zakazan i najavljen Službi obezbijeđenja Sekretarijata za lokalnu samoupravu.

"Molimo građane da bez stvarne potrebe, ako nije u pitanju prijetnja po život ili imovinu, ne posjećuju organe uprave i da sve svoje zahtjeve i upite dostavljaju putem dostupnih mail adresa. Svi akti organa, namjenjeni strankama/podnosiocima zahtjeva biće poslati putem pošte na prijavljene adrese stanovanja", zaključuje se u saopštenju.