20-12-2022

Novogodišnja priredba JPU „Ljubica V. Jovanović-Maše“ u četvrtak u MSC-u

Velika novogodišnja priredba JPU „Ljubica V.Jovanović-Maše“ Budva održaće se u Mediteranskom sportskom centru u četvrtak 22. decembra u 17 časova. Nastupiće osam predškolskih grupa iz svih vaspitnih jedinica i jedna srednja grupa, ističe vaspitačica Vesna Jovanović.


Foto: Arhiva

Novogodišnja euforija i praznična atmosfera vlada u vrtiću "Ljubica V.Jovanović-Maše" jer za kraj godine mališani pripremaju priredbu bogatu plesom i ojesmom.

"Sve naše vaspitne jedinice su okićene i ukrašene novogodišnjim ukrasima, naši panoi su puni radova sa novogodišnjom tematikom, a aktivnsti koje imamo su usmjerene na praznike koji predstoje", kazala je ona u emisiji "Polis".


Foto: Printscreen

Velika novogodišnja priredba održaće se u četvrtak 22. decembra u MSC Budva u 17 časova, a vrata su otvorena za sve koji žele da prisustvuju.

"Nastupiće osam predškolskih grupa iz svih vaspitnih jedinica i jedna srednja grupa predstaviće se sa muzičkim koreografijam, a tema je naravno "Nova godina". To zahtijeva veliko vježbanje, treba da se usklade pokreti velikog broja djece, vaspitači i djeca se svakodnevno trude da pripreme to na što bolji način i da tog dana zablistaju, a sigurna sam i da hoće", istakla je ona.

Jovanović je istakla koje su želje mališana za Novu godinu.

"Želje su velike ali su uglavnom materijalne, a ono čemu bi se najviše obradovali jesu neki automobili, roboti, lutke i nslično", kazala je ona.

Kako objašnjava, ova vrsta priredbe je uvijek posebna samim tim što je Nova godina praznik koji je djeci najradosniji, kako zbog cijele atmosfere tako i zbog Djeda Mraza odnosno poklona koje on donosi.