21-01-2020

Nuhodžić podržava inicijativu koju je pokrenula grupa građana

Ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić podržava inicijativu koju je pokrenula grupa građana zajedno sa porodicama stradalih u saobraćajnim nezgodama, navedeno je na Twiter nalogu MUP-a. Istakao je da će MUP biti partner u svakom projektu koji će osnažiti svijest o tome koliko je važno da svi budu bezbjedni u saobraćaju.

Nuhodžić podržava inicijativu koju je pokrenula grupa građana | Radio Televizija Budva

Kako se navodi na Twiter nalogu MUP-a Crne Gore, Vlada je opredijelila sredstva za uvođenje stacionarnih radarskih sistema, kako bi se poboljšala bezbjednost učesnika u saobraćaju.

"Za 2020.@VladaCG i @MupCg su opredijelili sredstva za uvođenje stacionarnih radarskih sistema, kako bi se poboljšala bezbjednost učesnika u saobraćaju. Cilj nam je da sačuvamo živote građana, da smanjimo broj povrijeđenih i poginulih na putevima, kao i broj saobraćajnih nezgoda", navodi se na Tviter nalogu MUP-a Crne Gore.

"Cilj nam je da sačuvamo živote građana, da smanjimo broj povrijeđenih i poginulih na putevima, kao i broj saobraćajnih nezgoda", istakli su oni.

Podsjetimo, grupa građana zajedno sa porodicama čiji su članovi stradali u saobraćaju na crnogorskim drumovima, podnijela je inicijativu za uvođenje kamera koje će snimati dešavanja tokom vožnje na crnogorskim drumovima.































Izvor: Rtcg