11-02-2024

NVO Sport 24/7: Veče sa šampionima će postati tradicionalno

NVO "Sport 24/7" uspješno je realizovala prvu u nizu tribina predviđenih programom za 2024. godinu.

NVO Sport 24/7: Veče sa šampionima će postati tradicionalno | Radio Televizija Budva

Foto: NVO Sport 24/7

Gosti prve tribinine bili su Nikola Sjekloća, Brano Božović, Milan Tičić, Marko Marković, Balša Radunović i Saša Petrić, video linkom prisutnima se obratio nekadašnji kapiten Mogrena Aleksandar Kapisoda koji trenutno nastupa na Tajlandu, dok je moderatorka večeri bila sportska novinarka Jelena Janićijević.

Zajednički stav sportista koji su slavu našeg grada prenosili širom svijeta je da je nasušna potreba razvoja sporta u Budvi formiranje sekretarijata za sport na čijem čelu bi se našli sportisti i ljudi koji su ostavili traga u istom.



Svjestni činjenice da klubovi imaju problema sa finansijama u kojima su se našli neki od klubova, zajedničko mišljenje je da moramo pokušati da dobijemo određenu pomoć od lokalne samouprave i upoznati ih sa jako teškom i složenom situacijom u kojoj se nalaze naši klubovi.

Potrebna nam je bolja infrastruktura. Potrebni su nam novi tereni i stadioni a u sve u cilju da sport vratimo na nekadašnje stanje kada smo se njime ponosili, jer je ova oblast društva najbolja promocija Budve, doprinosi i razvoju turizma, a i u funkciji je zdravog života mladih.

Prisutnima su se u ime organizacije zahvalili Nikola Vujović i Marko Ćetković ističući da su vrata organizacije "Sport 24/7" otvorena za sve ljude dobre volje kojima je razvoj sporta i zdravih stilova života prioritet .