18-01-2024

Obijen butik u Starom gradu, ukradeni roba i novac

Butik u Starom gradu, čiji je vlasnik državljanin Turske, obijen je rano jutros, potvrđeno je portalu RTV Budva iz budvanske policije.


Foto: Privatna arhiva

Vlasnik radnje obratio se našem portalu istakavši da su iz butika ukradene cipele, kožne torbe i dio novca. Slučaj je prijavio policiji, a prema snimku sa nadzornih kamera ovaj nemili događaj desio se rano jutros.

„Komšije su me ujutru pozvale i ja sam otišao u butik i vidio da je obijen. Počinioci su razbili prozore u 1:30h nakon ponoći“, saopštio je vlasnik.

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva izvršili su uviđaj, istraga je u toku. Vlasnik je za naš portal izjavio da od strane policije za sada nije dobio informaciju da su identifikovani počinioci.

Vlasnik je takođe istakao da je u saznanju da u Budvi postoji grupa maloljetnih lica koja su počinioci sličnih krivičnih djela.

„Čuo sam da se u posljednja dva mjeseca povećao broj krvičnih djela krađe. Apelujem javno da nadležne službe obrate pažnju na taj problem i da počinioci budu kažnjeni“ izjavio je on.


M.S.