17-04-2024

Oboren tender za rekonstrukciju prvog sprata Doma zdravlja, radovi se pomjeraju za dva mjeseca

Rekonstrukcija prvog sprata Doma zdravlja investicija je vrijedna milion i 150.000 eura, Ministartvo je raspisalo tender, a prije par dana je izvršen odabir najpovoljnijeg ponuđača za rekonstrukciju. Međutim, kako su kazali iz Doma zdravlja Budva, uložena je žalba od drugoplasiranog ponuđača koja je proslijeđena komisiji, a taj sami postupak pomjerio je uvođenje izvođača za dva mjeseca.

Oboren tender za rekonstrukciju prvog sprata Doma zdravlja, radovi se pomjeraju za dva mjeseca | Radio Televizija Budva

Foto: Arhiva

"Mi smo nevezano od toga gledajući prizemlje budvanskog DZ, vidjeli još dva prostora za koja je odrađen idejni projekat a to su rekonstrukcija laboratorije i fizikalne terapije. Narednih mjesec dana dobićemo glavni projekat i kada to dobijemo u skladu sa glavnim projektom raspisaćemo javni poziv, i za odjeljenje fizikalne terpije i laboratorije i očekjem da do kraja ove godine budu komplet opremljene novim opremama i da se uvede izvođač za rekonstrukciju prvog sprata", kazao je za Rafio Budvu dirketor budvanskog DZ Blažo Radoman.

Kako je istakao radovi će se obavljati u unutrašnjosti Doma zdravlja Budva i to će biti definisano ugovorom između Ministarstva i najpoovljnijeg ponuđača.

"Imamo i nedostatak prostora u odnosu na broj stanovnika i turista, a svima moramo da obezbijedimo uslove za rad kako u prostornom dijelu tako i u dijelu opreme", zaključio je Radoman.