27-12-2020

Odbojkašice Mediterana sa Jedinstvom za polufinale

Odbojkašicama budvanskog Mediterana ukazala se velika šansa za plasman u polufinale Kupa Crne Gore, što bi bio istorijski uspjeh za ovaj klub. Taj cilj one će pokušati da ostvare ukoliko danas na gostujućem terenu budu bolje od bjelopoljskog Jedinstva.


Foto: portal RTV Budva

Dobru uvertiru uoči predstojećeg izazova izabranice Marka Bagarića napravile su trijumfom nad Rudarom u meču koji je ove sedmice odigran u SC "Rea".

"Ekipa Jedinstva igra sjajno ove godine, a to su dokazali samim trijumfom nad našom ekipom prošle nedelje. Nadam se da će naše cure pružiti dobru partiju kao što su to uradile protiv ekipe Rudara i ostvariti pobjedu koja bi bila od velikog značaja za naš klub", izjavio je šef stručnog štaba Mediterana za naš portal.

Tehničar budvanskog tima Sofija Rađenović očekuje dug i težak meč jer će, kako naglašava, obje strane dati sve od sebe da ostvare trijumf.

"Nismo pružile dobar otpor prethodni put protiv Jedinstva, ali u prošloj utakmici pokazale smo da smo ušle u dobar ritam i da smo spremne. Vjerujem da ćemo pobjedom ispratiti ovu godinu i zasluženo poći na odmor nakon kojeg nas čekaju pripreme za drugi dio sezone", kazala je ona.

Duel u sali OŠ "Marko Miljanov" na programu je danas od 16 sati i 30 minuta.

Plasman u polufinale juče su izborili Galeb i Luka Bar.

Galeb je savladao Budućnost maksimalnim rezultatom, dok je Luka Bar slavila protiv Albatrosa sa 3:1.

Posljednji meč četvrtfinala Kupa na programu je večeras od 19 sati u Kotoru, sastaju se Gimazijalac i Lovćen.

Trofej brani ekipa Galeba iz Bara, dvostruki uzastopni osvajač Kupa.


M.S.